2009-05-06

Uppdatering nr2

Saa. Zooet var helt okej. Manga intressanta djur. Men som fortippat sa var Aporna min favorit! :)
Efter Zoobesoket pratade ja me min Alskling forsta gangen den har resan.. :) Vilket var skoont!
Pa kvallen blev det picnik med hela familjen Matson i det grona. Vi akte ut till en park i Greensboro a spelade lite freesbe och fotti. Mysit, a ca 80F annu vid 20.30 tiden. SOMMAR! <3

Lordagen gick helt i lugnets tecken. Ulla var a red. Jag slappade, a var me Linnea a handlade pa valmart. Kvallen bestod av en trip till "flower garden" Med Linnea och Marria. (Marria ar ett syskonbarn till Alan faktiskt.. Lite coolt)
Svamlade en hel del under kvallen. A avslutade med att dela pa en pizza alla 4.
Sondagen borjade med att tillsammans med hela Matsons familj lyssna pa bon over internet. Sen lunch a sa bar det av till kyrkan. Efter kyrkan sa skulle vi aka till Sc. Sa det blev att tacka for sig a ta farval av familjen Matson.
Fick skuts med Donna och Dougglas till Sc. (plus 7 av deras barnbarn) Sa ja hade svenka lektion hela vagen at ungarna. :) Resan tog bara 2,5 timmar.. Haha!
Val hos Seppalas sa kanndes det som att komma hem. SA skona manniskor, OJ va ja har saknat dom! Babblade hela kvallen a natten, for a sova vid 2.30!

Mandagen, Chillade prick hela dan. Jag a Ulla spelade lite basket en tur pa dan, men de e ungefar alla anstrangningar som jag gjorde. :)
At middag me Mathias, Kaylee, Jane och Jordan pa en Italiensk/Grekisk restaurang. Mums! A de var ungefar allt vi han med igar. Vi gjorde alltsa inte sa mkt. Men ja gillar de anda. Skont att ha lata dagar pa semesten oxa... :)
Sa grattade ja forstass min prins den dagen. A de firade vi med att jag ringde han igen:)

Tisdag, idag har vi LEGAT A SOLAT!! A ja har redan borjat fa lite branna. Ooh, de var harligt. Narmare 30grader i skuggan, sa vid poolen sa var de rattsa varmt. Men vattnet ratt kyligt sa en perfekt kombination. A vi var ute i flera timmar. Ja sov sakert en timme i solen. Mmm :)
Sen har vi fortsatt att chilla. Laser en heldel. A just nu laser jag boken "om anglar kunde tala" Jag gillar den, for den gor att man borjar fundera. Svart att forklara. Men den ar bra och jag kan rekomendera den!
Sen vart det kvall a vi for ut a spela volleyboll som ungdomarna har gor varje tisda a torsda kvall. KUL!
Traffade Larissa, Shane, Charleene, Sonja... A en massamassa fler, men dom var sana som ja traffat tidigare.. Skit kul hursomhelst!
Nu ska ja strax fara och kojja. Ulla sover nog redan. Likasa Mathias, men Jane a Kaylee pluggar. Bada har massor i skolan nu inna sommar lovet. Fast Kaylee har bnara tva skoldagar kvar... Sen ska vi rocka loss :)

Verkar vara massor pagang har i dagarna. (inte kanske just pa dagtid, da e alla i skolan, men kvallarna. Fast de passar mig bra for da kan ja ligga a steka i solen en heldel..)
Ja njuter av min semester.
Men nu e ja trotter sa ja ska avrunda. Men nu har ni natt att lasa i. Enjoy.
Nattinatti!
Kram

3 kommentarer:

  1. ja...njuuuuuuut av din resa!!! vill också!!! kramar

    SvaraRadera
  2. Jaa det låter härligt! blir lite avis...Bränn dig bara inte i solen för då blir det så obekvämt! Du verkar ha det så kul så jag säger bara NJUT! Här är det kallt regnigt och blåsigt med andra ord "aprilväder" fast det är maj...Kram från mig.

    SvaraRadera
  3. ja vill låna den boken sen=P

    SvaraRadera