2009-05-01

I USA...

Nu kommer det forsta inlagget. Vet att en del vantat pa att ja ska uppdatera. Men ja har inte varken orkat eller haft tid for att satta mig ner a skriva... Men ju ska ja iaf gora ett forsok...

Resan hit gick alldeles utmarkt. Blev hamtade a sov forsta natten hos Malachi och Linnea Matson (m.fl) Sen fick vi lana en bil av dom. A sa bar det av till MaryLand, till Ellen.
A lilla jag korde pa stora amerikanska high ways.. hoo, de var inte det lattaste. A av nan konstig anledning sa gillar inte jag att kora bil i Usa...
Val framme hos Ellen sa tog vi de lugnt. Lorda var vi till Washington DC. Promenerade runt. Sag alla mojliga kanda monument. Museum a promenerade aven en heel del...
Sona var vi till kyrkan, sen dovntown Anapolis. promenerade runt dar a sen aven pa The Naval Academy. OCH glass pa Maggie Moo's.. Yummie! :)
Manda var de outlet shopping, a aven lite shopping i the mall inne i Annapolis.
Tisda var ja me Ellen till skolan. Intressant dag.
Onsdag var ja a Ulla till The National aquarium in Baltimor. Nar Ellen var i skolan.
A pa sidan om alla dom har aktiviteterna har vi hunnit vara nagra ganger till Ellens "tank-bank" (hon har den pa bild i hennes resdagbok), Sett en softball match som Shina spelade. KRAMATS, Atit glass, traffat Ellens kompis Johanna a en massa annat.
En Jatte harlig vecka. Som gick pa tok for fort. A nu vet ja hur hon har haft det dar a ja kan lova alla att hon har haft det bra! Sa nu behover ni inte vara oroliga na mer om ni varit det.. ;)

Igar kom vi tillbaka till Matsons. A harjade p[ med barnen mest hela kvallen. Idag ska jag a Ulla fara me mamma-Kris a tva yngsta barnen som inte ar i skolan till ett Zoo har i narheten. Ska bli kul, ja vill hanga med aporna for dom ar roligast :) Jag kanner att vi har natt gemensamt ;)

sen vet ja inte vamen som hander riktigt. Vi ska val vara har i helg iaf. men an vet ja inte nar
A hur vi ska ta oss till Sc. Men de loser sig alltid.. :)

Nu ska ja iaf ut i solen a njuta. just det. En regning dag hittils. Annars har det varit runt en 85-95 farenheit... Jag gnaller inte. DET AR JU SOMMAAAR!! Sa skont :)
ha det bra alla a kommentera nu oxa.. ;)
Ifall inte alla raknat ut det redan sa SAKNAR JA MIN ANDREEEE!!!!

4 kommentarer:

  1. Roligt att få en rapport om hur du har det!:) Njut därborta....så ska jag njuta här i Kiruna, klockan är nästan åtta på kvällen och det är +15 grader varmt ute... CHOCK!:) Snart är det sommar!:)

    Önskar er en fortsatt HÄRLIG resa!:)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. åh nea!! kul att höra från dej...du verkar ha de riktigt bra och jag får sån lust att fara å resa jag med!! här börjar de också bli sommar...men ja lovar att ni har de varmare;) sköt om er!! och skriv så fort du får tid å lust å ork...så kul att höra hur du har de! kramar från helen

    SvaraRadera
  3. Jaha, det är HÄR du är! Ja du har ju fått träffa Ellen!!! Hoppas du får ha en helt underbar resa. NJUT! men... Se nu till att uppföra dig så vi slipper skämmas över dig;)
    Hälsa till Ulrika från mig./Kram från syrran

    SvaraRadera
  4. kul att få höra lite livstecken av dig=)hade fortsatt bra=)

    SvaraRadera